10 perfume lelaki ni wajib anda miliki…

Ada banyak perfume di pasaran. Nk pilih 1 yang terbaik perlukan banyak usaha dan research. Lebih lgi jika anda seorang newbie dalam bidang perfume. Ni 10 jenis perfume yang boleh anda cuba, yang available untuk anda beli di https://amirperfume.com/ Red Extreme ni jenis Oriental Woody, antara koleksi polo red yang tampil sebagai EDP. Masih kekalkan DNA Polo Red asal tp ditambah dengan aroma coffee yang … Continue reading 10 perfume lelaki ni wajib anda miliki…

MENCARI PERFUME AROMA PELIK TAPI SEDAP? TRY PERFUME2 NI..

Ini perfume2 untuk lelaki. Aigner N°1 Oud edp.Aroma oud makin mendapat sambutan. Aigner N°1 Oud tampil lebih berani keluarkan aroma unisex untuk so husband and wife boleh pakai. Sesuai untuk wife ke majlis2 khas dan rasmi, Sesuai gak untuk husband santai or guna ke pejabat setiap hari. Pakai gi surau or masjid memang ossem. Aigner N°1 Oud memiliki sentuhan ajaib bersama oud bersulam leather, cashmeran … Continue reading MENCARI PERFUME AROMA PELIK TAPI SEDAP? TRY PERFUME2 NI..

Peace to be missed.

Perfume aroma segar sangat memberi kedamaian kepada si pemakai. Bring peace to them who wear. Beri damai setiap kali anda spray. Comfort you any day through the year. Tiba2 mereka hilang. Discontinued tanpa tinggal sebarang bayang. Hanya aroma botol lama yg disimpan untuk dikenang. Life’s like that. Bila kita dah mula selasa, bila semuanya dah best dan teratur, life find its own way to change … Continue reading Peace to be missed.

SASAR SAIZ BESAR

Chanel memang perfume berhantu. Saya ke luar negara awal januari lalu dan sblm terbang saya berpeluang singgah di kaunter chanel di balai berlepas antarabangsa. Saya bertanyakan perfume man bersaiz besar 150ml. *“Kat sini takder perfume saiz besar 150ml yer?” Tanya ku. •”Takder Encik. Hanya authorize outlet seperti KLCC, pavillion Isetan ada stok special edition cam tu. Bila encik free nanti boleh la pergi tengok kat … Continue reading SASAR SAIZ BESAR

Banding bukan nak tanding…

Salam tuan…Nak tanya. Which one yg best antara a men pure havane & pure malt? Sy baru nk mencuba perfume mugler ni… Salam.Kaau buat perbandingan saya selalu kelaskan dulu kedua dua perfume utk lebih jelas untuk dibayangkan. Havane berasaskan tobacco cuban cigar disulam dgn kemanisan mugler yg unggul akan memberi impak yang sangat indah kepada si pemakai. Malt berasaskan woody spicy dgn spicy ala2 whisky … Continue reading Banding bukan nak tanding…

ORI KE TUAN REJECT PERFUME NI?

Ada yang bertanya “Ori ke tuan Reject perfume ni?” Ini jawapan saya… Jika tuan mencari perfume yang original, sebaiknya tuan cari di shopping mall. Byk butik perfume yang menjual perfume disana.Pastikan dekat kotak ada label Luxasia.Hanya Luxasia sahaja syarikat yang dibenarkan membawa masuk perfume ke Malaysia.Pastikan tarikh pengeluaran yang tuan pilih adalah yang terkini. Ini untuk pastikan perfume yang tuan beli adalah yang terbaru yang … Continue reading ORI KE TUAN REJECT PERFUME NI?

TAK TAHU JADI TAK MAHU…

Ramai orang tertanya tanya apa itu perfume ‘reject’ walaupun perfume ini dah bertapak lama kat market sejak awal 90an lagi. Ramai yang dah tahu, Ramai jugak yang dah cuba dan mendapat manfaat dari perfume berkualiti tinggi berharga sederhana ini. Tak kurang jugak ramai yang tertipu dengan perfume ‘imitate’ yang mengaku sebagai perfume original reject. Dulu di awal 90’an market tak ‘ganas’ macam sekarang. Dulu perfume … Continue reading TAK TAHU JADI TAK MAHU…

SELESA SAMPAI YANG LAIN TAK MERASA.

Ramai yg dah selesa dengan perfume yang mereka ada sehingga terlepas peluang mencuba banyak lagi jenis2 perfume yg best di luar sana. Ni jenis2 perfume best diluar sana yang patut anda cuba..AROMATIC FOUGERE. Disebut sebagai fojey oleh orang perancis, aromatic fougere berkisah tentang perfume fresh yang tampil bersih dan segar. Manis yang tidak keterlaluan tapi cukup menganggu perasaan orang berhampiran. Versace pour homme, allure home … Continue reading SELESA SAMPAI YANG LAIN TAK MERASA.

BERANI DEMI WANGI

Ini perfume masculine luxurious..Edp 100ml The house of Dunhill sungguh berani membawa perubahan bila perkenalkan perfume icon yg 100% berbeza dgn produk dunhil sebelum ini, dari komposisi pilihan notes hinggalah rupa bentuk yang jauh berbeza.Akhirnya keberanian tersebut berbaloi bila mendapat sambutan luar dugaan. Selepas itu muncullah jenis2 icon seterusnya termasuk icon elite botol sasa berwarna hitam pekat dengan tulisan dunhill yang cantik pada atas penutupnya.. … Continue reading BERANI DEMI WANGI